Sidebar

atention 3Pavasario sesijos skolų perlaikymas pasibaigė 2019 m. rugsėjo 16 d.

Po šio termino ne daugiau kaip 15 kreditų apimties skolų turintieji studentai, norintys tęsti studijas, turi iki 2019 m. rugsėjo 26 d. per VUSIS esančią kiekvieno studento darbo vietą pateikti e-prašymą dėl leidimo pakartoti atitinkamų modulių, dalykų studijas arba leisti už atitinkamus kreditus atsiskaityti eksternu. Prieš pateikiant e-prašymą dėl atsiskaitymo eksternu, prašome leidimą žodžiu suderinti su atitinkamo dalyko dėstytoju. Dėstytojas raštu tarpininkaus studento pateiktame e-prašyme Studijų skyriuje.
Modulio (dalyko) pakartojimas ar laikymas eksternu  įforminamas Istorijos fakulteto Dekano įsakymu ir matomas dalyką prašiusiojo kartoti ar atsiskaityti eksternu studento darbo vietoje VUSIS aplikacijoje „Išrašai iš įsakymų“.
    
Dalykų, kurių studijas Istorijos fakulteto Dekano įsakymu bus leista pakartoti, akademinių skolų likvidavimo terminas atidedamas vieneriems metams. Modulio, dalyko kurso kartojimo mokestis (tai yra numatyta studijų sutartyse) mokamas tame semestre, kada vyksta kurso kartojimas ir turi būti sumokamas per pirmąjį prasidėjusio semestro mėnesį.

Primename, kad turintiems kalbų skolas, jas likviduoti leidžiama tiktai kartojant kursą.

Studentus, po skolų perlaikymo termino turinčius daugiau kaip 15 kreditų apimties skolų, teikėme studijų sutarties nutraukimui dėl nepažangumo.

2019 m. rugsėjo 20 d.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos