Sidebar

tfŠiais mokslo metais VU Teisės fakulteto Studentų mokslinė draugija (SMD) siekia savo veikloje akcentuoti tyrimų tarpdiscipliniškumą. Tuo tikslu į tradicines komandas, komponuojamas iš dviejų VU TF studentų ir dviejų jų kuratorių teisininkų (akademinio ir praktinio), kviečiami prisijungti studentai ir kuratoriai iš kitų VU fakultetų. Taip pat kviečiama tyrimus atlikti tardisciplininėmis temomis, kurių vienas aspektas būtų teisė, o kitas – kiti mokslai.

Informacija, kuri buvo išplatinta VU studentų bendruomenėje.

Pasiūlymų dėl tardisciplininių temų tyrimams ir/ar sutikimų pakuruoti VU TF SMD komandas iš kitų VU fakultetų dėstytojų ir mokslininkų organizatoriai laukia iki 2021 m. spalio 15 d. el. p. .

Jeigu kiltų klausimų ar susidomėję šia iniciatyva kitų VU fakultetų dėstytojai ir/ar mokslininkai pageidautų pasitarti, maloniai prašoma rašyti arba skambinti VU Teisės fakulteto doc. dr. Rimantui Simaičiui, tel. 8 652 36 366, el. p.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos