Sidebar

Baltijos Amerikos Laisvės fondasBAFF 2024 skelbia naują kvietimą į BAFF Profesinės praktikos programą – unikalią galimybę studentams ir absolventams atlikti praktiką Jungtinių Amerikos Valstijų kompanijose ar organizacijose. 

Profesinės praktikos programa suteiks puikias galimybes atlikti profesinius interesus atitinkančias praktikas įvairose JAV įmonėse, kompanijose ar organizacijose. Programos dalyviams suteikiamos apie 30,000 JAV dolerių per metus stipendijos, kurios skirtos padengti apgyvendinimo, draudimo, maisto bei transporto išlaidas praktikos metu. Ši programa – tai puiki galimybė įgyti profesinės patirties, išplėsti pažinčių ratą, susipažinti su JAV kultūra ir gyvenimo būdu.

BAFF suteikia pilno išlaikymo stipendiją ir garantuotą praktikos vietą. Visi paskutinio kurso bakalauro programos studentai ar absolventai, o taip pat magistro programos studentai, doktorantai ir absolventai kviečiami teikti paraiškas į BAFF Profesinės praktikos programos konkursą. Paraiškos priimamos iki š.m. kovo 31 d.

Daugiau informacijos čia ir BAFF tinklapyje. Visus norinčius sužinoti daugiau apie Profesinės praktikos programą, užduoti klausimus ir pasikonsultuoti su BAFF atstovais kviečiame į internetinį seminarą anglų kalba kovo 22 d. 15 val. Į internetinį seminarą registruokitės užpildydami šią formą: https://forms.gle/kpahqoKJ5eb6i2kQ9. Prisiregistravusiems bus atsiųsta nuoroda į internetinį seminarą Teams platformoje.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos