Sidebar

gel.amziaus.keramikaGruodžio 15 d. 17 val. Istorijos fakulteto 332 aud. vyks antrasis doktorantų seminaras. Savo temų ištirtumo būklę ir iš to kylančius planuojamo tyrimo probleminius klausimus pristatys:

  • dokt. Viktorija Micelicaitė, disertacijos tema „Lietuvos ankstyvojo metalų laikotarpio (1700 – 1 cal BC) bendruomenių mitybos tyrimai“. Vadovė – dr. A. Čivilytė; 

  • dokt. Mantas Valančius, disertacijos tema „Geležies amžiaus keramika - kaita, judėjimas ir socialinių struktūrų iškilimas Lietuvoje“. Vadovas – dr. R. Vengalis. pristatys savo temų ištirtumo būklę ir iš to kylančius planuojamo tyrimo probleminius klausimus.

Kaip kviestiniai ekspertai jų pranešimus komentuos ir diskusijoje dalyvaus IF bei LII archeologai Andra Simniškytė, Saulius Sarcevičius, dr. Karolis Minkevičius ir dr. Giedrė Piličiauskienė. 

Kviečiame dalyvauti.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos