Sidebar

knygosLapkričio 23 d., trečiadienį, 17 val. Istorijos fakulteto 332 aud. vyks doktorantų seminaras. Pirmajame šių akademinių metų seminare savo temų ištirtumo būklę ir iš to kylančius planuojamo tyrimo probleminius klausimus pristatys:

  • dokt. Saulė Valiūnaitė. Disertacijos tema „Jidišistės, saugančios žydiškumą. Moterų indėlis į sekuliariosios žydiškos tapatybės formavimo procesus tarpukario Vilniuje“. Vadovė – prof. Jurgita Verbickienė;

  • dokt. Ina Kudrešova. Disertacijos tema „Sentikių bažnyčia Lenkijoje (Vilniaus kraštas) 1920–1939 m.: tarp modernizacijos ir tradicijos“. Vadovas – doc. Grigorijus Potašenko.

Jų pranešimus komentuos ir diskusijoje dalyvaus dr. Akvilė Naudžiūnienė, dr. Dovilė Troskovaitė, dr. Lara Lempertienė ir prof. Arūnas Streikus. Pagal seminarų tvarkos aprašą doktorantų (įstojusių 2020 m. ir vėliau) dalyvavimas yra privalomas.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos