Sidebar

nuojautos abejonesPraktikos pasiūlymas studentams, kurie savo profesinę karjerą norėtų sieti su kultūra, ypatingai su vizualiaisiais menais. 

Lapkričio 26 d. meno galerija "Contour" naujose erdvėse Markučiuose atidaro grupinę parodą ;;; nuojautos ir abejonės (Laisvydė Šalčiūtė, Eglė Ridikaitė, Kęstutis Grigaliūnas, Dainius Trumpis, Rūta Vadlugaitė, Diana Remeikytė, Raimondas Gailiūnas).

Šioje parodoje svarbus dėmesys tenka žiūrovui, todėl ieškome studentų, kurie norėtų atlikti praktiką kaip ekspozicijos konsultantai ir šiek tiek papasakoti apie konceptą ir kūrinius lankytojams. Prieš praktiką studentai bus supažindinti su parodos idėja, architektūra, kartu bus aptarta, ką ir kaip geriau pasakoti, esant poreikiui vyks susitikimai su menininkais. Paroda veiks nuo lapkričio 26 d. iki sausio 10 d., todėl praktikantų bus prašoma atvykti kelis kartus per savaitę jiems patogiu laiku.

Parodos anonsas

Laiškus su prisistatymais iki lapkričio 9 d. siųskite el. paštu 

Dėl iškilusių klausimų, skambinti telefonu +37067212161

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos