Sidebar

ARQUS student project„Arqus“ aljansas džiaugiasi, galėdamas pakviesti studentus teikti bendrus projektus, kuriais siekiama sustiprinti tarpinstitucinę studentų patirtį šiame aljanse. Kvietimo tikslas – remti novatoriškas ir bendradarbiavimo iniciatyvas, kurios skatins kultūrinius mainus ir tarptautinių studentų integraciją „Arqus“ narių universitetuose.

Didžiausias „Arqus“ dėmesys skiriamas studentams, todėl jų dalyvavimas ir įsitraukimas vykdomas įvairiais būdais. Šį kvietimą remia ir inicijuoja „Arqus“ studentų taryba, kurios tikslas yra skatinti studentų dalyvavimą priimant sprendimus „Arqus“ aljanso veiklų procese. Taip pat – „Arqus“ studentų agora, tai yra studentų dalyvavimo ir ryšių kūrimo forumas.

Šia finansine parama „Arqus“ siekia skatinti projektus, formuojančius Aljanso švietimo aplinką stiprinant studentų įsitraukimą, sutvirtinant bendruomenę ir remiant asmeninį bei profesinį studentų tobulėjimą.

Norėdami dalyvauti, užpildykite paraiškos formą iki 2023 m. birželio 30 d.

Išsamesnė informacija apie kvietimą pateikiama čia.

Šaltinis: naujienos.vu.lt

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos