Sidebar

VU Nuotr.1234 642x367Siekiant tinkamai ir kaip įmanoma efektyviau pratęsti ir užbaigti pavasario semestrą, Vilniaus universiteto (VU) Senate nuspręsta visas studijų veiklas VU iki šio pavasario semestro pabaigos vykdyti nuotoliniu būdu.

Apie visus pakeitimus artimiausiu metu informuos studijų programos komiteto ar kamieninio akademinio padalinio administracijos atstovai.

Visa informacija apie kintančią situaciją nuo šiol skelbiama ir nuolat atnaujinama specialioje VU tinklalapio skiltyje. Dėstytojams čia pateikiama susisteminta informacija apie nuotolinio mokymo vykdymą, tam rekomenduojamus įrankius, artimiausius numatomus mokymus ir papildomą medžiagą. Studentams parengta informacija ne tik apie nuotolinio darbo sistemas, VU bibliotekos išteklius, bet ir apie įvairios paramos galimybes ar nuotolinio darbo etiką.

Dėl darbo nuotoliniu būdu apribojimų bus apsispręsta atsižvelgiant į COVID-19 plitimo grėsmę ir su tuo susijusius Lietuvos Respublikos Vyriausybės sprendimus.

Atkreipiame dėmesį, kad studentų pavasario atostogų data yra nepasikeitusi ir jos vyksta nuo balandžio 6 iki 13 dienos.

 Informacija iš: http://naujienos.vu.lt/pavasario-semestra-vu-baigs-nuotoliniu-budu/

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos