Sidebar

OR BELITAVšĮ „Šiaurės Jeruzalė“, VšĮ „Rytų Europos žydų kultūros ir istorijos tyrimų centras“ ir Jakovo Bunkos labdaros ir paramos fondas 2016 m. įsteigė metinę „Or be‘Lita“ premiją už geriausią Lietuvos aukštosiose universitetinėse mokyklose apgintą bakalauro ir magistro studijų baigiamąjį darbą žydų studijų tema, ar integruojantį žydų istorijos ir kultūros siužetus.

Konkurse gali dalyvauti Lietuvos aukštųjų universitetinių mokyklų bakalauro ir magistro studijų absolventai, kurie einamaisiais akademinias metais parengė ir apgynė žydų studijų srities baigiamąjį darbą, arba žydų istorijos ir/ar kultūros aspektus plačiai nagrinėjo ir integravo kitos tematikos baigiamajame darbe. Premijai teikiamas darbas turi būti apgintas ir įvertintas ne mažesniu balu nei 9 (devyni). Baigiamieji darbai ir kiti dokumentai yra laukiami nuo 2017 m. birželio 6 d. iki birželio 17 d. 12:00 val.* el. paštu:  

*Tuo atveju, jeigu darbai buvo ginti birželio 16 d., gynimo protokolo išrašą galima pateikti iki birželio 19 d.

Išsamesnę informaciją apie „Or be‘Lita“ premiją teikia VšĮ „Šiaurės Jeruzalė“ tel. (+370) 614 21 177, el. p.

Daugiau informacijos apie kvietimą taip pat žr. čia 

Premijos nuostatai

 

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos