Sidebar

sauktukas demesioPavasario sesijos skolų laikymas vyks 2017 m. rugsėjo 1-15 d. pagal iš anksto sudarytą perlaikymų tvarkaraštį. Nesant tvarkaraštyje nurodyto dalyko perlaikymo datos,  prašome su dalyko ar modulio dėstytoju dėl skolos laikymo 2017 m. rugsėjo 1-15 d. laikotarpyje  tartis individualiai. 

Po šio termino ne daugiau kaip 15 kreditų apimties akademinių skolų turintis studentas, norintis tęsti studijas, turi pristatyti  iki 2017 m. rugsėjo 22 d. į IF Studijų skyrių  (215 kab.) pristatyti  p r a š y m ą  dėl leidimo pakartoti atitinkamų modulių, dalykų studijas (prašymo pavyzdys yra IF iterneto svetainėje) arba atsiskaityti už skolą eksternu (atsiskaitymas eksternu įforminamas užpildžius prašymą  (http://www.vu.lt/site_files/SD/Studentams/Prasymas_eksterno.pdf).

Modulio (dalyko) pakartojimas ar laikymas eksternu  įforminamas Dekano įsakymu ir bus matomas dalyką prašiusiojo kartoti studento darbo vietoje VUSIS aplikacijoje „Išrašai iš įsakymų“.

Dalykų, kurių studijas Istorijos fakulteto Dekano įsakymu bus leista pakartoti, akademinių skolų likvidavimo terminas atidedamas vieneriems metams. Modulio, dalyko kurso kartojimo mokestis (tai yra numatyta studijų sutartyse) mokamas tame semestre, kada vyksta kurso kartojimas ir turi būti sumokamas per pirmąjį prasidėjusio semestro mėnesį.

Studentus, pasibaigus skolų perlaikymo terminui turinčius daugiau kaip 15 kreditų apimties akademines skolas, teiksime studijų sutarties nutraukimui dėl nepažangumo.

2017 m. rugpjūčio 30 d.

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos