Sidebar

hebrajųPavasario semestre, nuo vasario 9 d., penktadieniais nuo 9 val. Istorijos fakultete vyks Hebrajų kalbos paskaitos, jos skirtos Vilniaus universiteto skirtingų fakultetų ir studijų pakopų studentams, planuojantiems šią kalbą taikyti savo tyrimuose. Tai - kreditų nesuteikiantys užsiėmimai.

Paskaitas ves dr. Guy Geffen  - Kopenhagos universiteto dėstantysis profesorius, mokantis šios kalbos ir ten. Tad turime unikalią ir gerą progą įgyti ir/ ar patobulinti hebrajų kalbos žinias.

Planuojame mokytis ne tik šį, bet ir ateinančius semestrus. Dėstytojas žadėjo atsižvelgti į klausytojų  jau turimas žinias, tad vieni galės pradėti nuo pradžių - abėcėlės, kiti-  gauti užduotis labiau pažengusiems.

Vietų skaičius yra ribotas, tad norinčiųjų prašome parašyti trumpą motyvacinį laišką iki 2018 m. vasario 5 d. el.adresu:

Priimti studijuoti hebrajų kalbos gaus tai patvirtinančius laiškus. 

 
Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos