Sidebar

28 days2018 m. vasario 5 d. – vasario 19 d. (įskaitytinai) – vyko žiemos sesijos skolų perlaikymas. Pasibaigus egzaminų (įskaitų) perlaikymo terminui studentui, turinčiam ne daugiau kaip 15 kreditų apimties skolų, fakulteto dekanas gali leisti pakartoti atitinkamo modulio/dalyko (-ų) arba modulio dalies studijas arba išlaikyti skolas eksternu ir tęsti studijas.

Norintys tęsti studijas ir kartoti modulio/dalykų studijas studentai, pasibaigus perlaikymo terminui, iki 2018 m. vasario 28 d. (įskaitytinai) turi pateikti į Studijų skyrių (215 kab.) prašymus dėl neatsiskaityto/neišlaikyto dalyko ar modulio (modulio dalies) kartojimo (prašymo pavyzdį galite rasti fakulteto internetiniame puslapyje). Leidimas pakartojimui įforminamas fakulteto Dekano įsakymu, įvedamu į VUSIS: kartojantis dalyką studentas jo ištrauką bei mokėtiną pakartojimo mokestį  matys savo darbo vietoje VUSIS. Studentams, parašiusiems prašymą ir gavusiems sutikimą iš atitinkamo dalyko dėstytojo atsiskaityti už skolą eksternu (šio prašymo pavyzdį gausite IF Studijų skyriuje 215 kab.),  leidimas tap pat  bus įformintas Dekano įsakymu.

Modulių/dalykų, kurių studijas leista pakartoti, skolų likvidavimo terminas atidedamas vieneriems metams. Įmoka už studijų programos dalykų (modulių) kartojimą sumokama ne vėliau, kaip iki semestro, kuriame dėstomas norimas kartoti dalykas (modulis), pirmojo mėnesio pabaigos.

Baigiamojo kurso studentams, pasibaigus priešpaskutinio studijų semestro (bakalauro st.7-ojo, magistro st. – 3-io) egzaminų (įskaitų) perlaikymo terminui ir (ar) paskutinio studijų semestro (bakalauro st.8-ojo) egzaminų (įskaitų) laikymo terminui, turintiems ne daugiau kaip 15 kreditų apimties skolų, fakulteto dekanas gali leisti atitinkamus egzaminus (įskaitas) dar vieną kartą perlaikyti iki baigiamųjų darbų gynimo (baigiamųjų egzaminų laikymo) pradžios. Tokių studentų prašymų laukiame Studijų skyriuje iki 2018 m. vasario 28 d. (įskaitytinai), prašymo pavyzdį galite rasti fakulteto internetiniame puslapyje.

Dėl studijų už pavasario semestrą mokesčio: primename, kad pagal VU Senato 2017 m. gegužės  23 d. patvirtintą nutarimą Nr. S-2017-6-2  (visą dokumentą rasite: https://www.vu.lt/site_files/VU_%C4%AFmok%C5%B3_tvarka_2017_05_29.pdf 

  • semestrinę studijų, klausytojo  bei kartojimo  įmoką privalu sumokėti iki 2018 m. vasario 28 d. 
  • pageidaujantieji studijų įmoką mokėti dalimis: iki vasario 23 d.  turi būti sumokėję ne mažiau kaip 30 procentų reikiamos mokėti sumos, o  prašymą   Istorijos fakulteto Dekanui  dėl mokesčio mokėjimo dalimis pildykite ir pateikite per IS (prašymo formą rasite savo darbo vietoje VUSIS) . Prašyme būtina nurodyti likusios įmokos dalies arba 2 dalių mokėjimo sumas ir terminus.  Visi mokėjimai turi būti baigti iki 2018 m. gegužės 1 d.
  • prašymai dėl studijų įmokos atidėjimo pildomi studento darbo vietoje VUSIS;

Prašymas dėl studijų įmokos mokėjimo dalimis ar atidėjimo įforminamas Istorijos fakulteto Dekano įsakymu, jo ištrauka matoma kiekvieno pateikusiojo pašymą darbo vietoje VUSIS.

Studijų įmokos, dalyko kartojimo, eksterno mokesčio kvitai yra kiekvieno studento darbo vietoje VUSIS, aplikacija „Mokėjimo kvitas“. 

Kilus neaiškumams ar esant papildomų klausimų, prašome skambinti į Istorijos fakulteto Studijų skyrių tel. 268 7290. 

2018-02-20

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos