Sidebar

4689 fd2cafeffdc7b323339dccf99eb369c4Tautinių mažumų departamentas prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės skelbia šių metų geriausio baigiamojo mokslo darbo tautinių mažumų tematika premijos konkursą ir kviečia jame dalyvauti Lietuvos ir užsienio aukštųjų universitetinių mokyklų visų studijų pakopų absolventus, einamaisiais akademiniais metais apgynusius tautinių mažumų studijų srities baigiamąjį mokslo darbą arba kitos tematikos baigiamąjį mokslo darbą, kuriame tautinių mažumų aspektai buvo plačiai nagrinėti ir integruoti, o taip pat doktorantus, einamaisiais akademiniais metais publikavusius straipsnius tautinių mažumų tema.

Numatoma skirti premijas: už geriausią bakalauro studijų baigiamąjį darbą, už geriausią magistro studijų baigiamąjį darbą, už geriausią doktorantūros studijų disertacinį darbą ir už geriausią doktoranto publikuotą mokslinį straipsnį tautinių mažumų tema.

Taip pat skelbiama prioritetinė konkurso tema – „Lietuvos ir Lenkijos strateginė partnerystė. Tautinių mažumų klausimas“, už kurios nagrinėjimą baigiamajame mokslo darbe ar publikuotame moksliniame straipsnyje numatoma skirti specialiąją premiją.

Konkursiniai darbai kartu su papildomais dokumentais priimami iki š. m. birželio 28 d. (imtinai) adresu: Tautinių mažumų departamentas prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės, Raugyklos g. 25-102, LT-01140 Vilnius.

Daugiau žr. čia

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos