Sidebar

VPZ praktikaSavanoriška ar privalomoji praktika padeda įtvirtinti studijų metu įgytas žinias ir pagilinti jas, taikant kasdienėse situacijose. Nekantrauji išbandyti savo gebėjimus? O galbūt pasisemti žinių ir praktinių patarimų iš Valstybės pažinimo centro komandos? Įgyvendink netikėčiausias savo idėjas ir tobulėk drauge su mumis!

Ekspozicijos turinio kūrimas ir atnaujinimas. Veiklos sritis orientuota į istorijos, politikos mokslų ir filologijos krypčių studentus. Praktikos metu studentai kviečiami įsitraukti į ekspozicijos kūrimą – prisidėti prie istorinės medžiagos ir archyvinių kadrų rinkimo, pokyčių šiandieninėje valstybės sąrangoje fiksavimo, informacijos pristatymo lietuvių, anglų ir kitomis užsienio kalbomis.

Ekspozicijos formos sprendimai. Veiklos sritis orientuota į architektūros ir dizaino krypčių studentus. Atsižvelgiant į šiandienos aktualijas ir nuolat kintantį ekspozicijų turinį, praktikos metu siūlome prisidėti prie esamų erdvių atnaujinimo, siūlant sprendimus ekspozicijos tobulinimui. Kviečiame prisidėti prie naujų parodų, galinčių tapti pagrindu bakalauro baigiamajam darbui, kūrimo ir Valstybės pažinimo centro prisistatymo viešojoje erdvėje apipavidalinimo.

Komunikacinių veiklų įgyvendinimas. Veiklos sritis orientuota į sociologijos ir komunikacijos krypčių studentus. Renginių organizavimas, partnerysčių koordinavimas, spaudos darbai, lankytojų apklausos ir poreikių tyrimai, socialinių tinklų valdymas, bendradarbiavimas su žiniasklaidos atstovais, Valstybės pažinimo centre teikiamos paslaugos – aktyviai įsitraukti į šias veiklas siūlome kiekvienam studentui, pasirinkusiam atlikti praktiką viešųjų ryšių srityje.

Edukacinių užsiėmimų kūrimas ir vedimas. Veiklos sritis orientuota į istorijos ir edukologijos krypties studentus. Dažniausiai Valstybės pažinimo centrą lankanti auditorija – įvairaus amžiaus mokiniai, todėl praktiką atliekančius studentus kviečiame įsitraukti į edukacinės programos rengimą ir įgyvendinimą. Nuo naujausių tendencijų apžvalgos iki pagalbos patiems mažiausiems Valstybės pažinimo centro lankytojams, kviečiame prisidėti kuriant įtraukiančią mokymo(si) aplinką.

Visą praktikos laiką studentas praleidžia drauge su už atitinkamą veiklos sritį atsakingu darbuotoju, generuodamas naujas idėjas ir įgyvendindamas jam pavestas užduotis. Išimties tvarka praktikos atlikimas galimas ir nuotoliniu būdu. Praktikos laikotarpis - ne trumpesnis nei 2 mėnesiai. 

Susidomėjai? Užpildyk anketą ir mes su Tavimi susisieksime!

Daugiau informacijos

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos