Sidebar

VU didysis kiemasStudijų baigimo diplomai visiems Istorijos fakulteto bakalauro ir magistro studijų programų absolventams bus įteikiami 2021 m. birželio 30 d. 16.30 val. VU Didžiajame kieme.
Atsižvelgiant į karantino sąlygas, šventės metu prašome laikytis visų saugumo reikalavimų ir pasirūpinti veido kaukėmis, dezinfekcinio skysčio stoteles rasite prie visų įėjimų į Didįjį kiemą. Absolventams ir dalyvausiantiems šventėje artimiesiems rekomenduojame į VU Didįjį kiemą atvykti iš Pilies gatvės.

Iki diplomų įteikimo:

2021 m. laidos absolventus – kiekvieną asmeniškai - 2021 m. birželio 30 d. (trečiadienį) 10.00-13.00 val. kviečiame pasirašyti baigimo dokumentų (diplomų ir priedėlių) registracijos sąraše (Istorijos fakulteto Studijų skyriuje, II a. 215 kab.). Kitas asmuo pasirašyti bei paimti dokumentus gali tik turėdamas notaro patvirtintą įgaliojimą.

Primename, kad iki pasirašymo visi absolventai turi būti atsiskaitę su VU padaliniais, kiekvienas savo situaciją pasitikrinkite e-studentas aplinkoje. Daugiau informacijos rasite čia.
Maloniai prašome mus iš anksto informuoti, jeigu negalėsite pasirašyti baigimo dokumentų registracijos sąraše ir dalyvauti įteikimo iškilmėse bei pranešti, kaip ir kada pageidaujate pasiimti dokumentus.

Jeigu kilo neaiškumų dėl šios informacijos, skambinkite į IF Studijų skyrių tel. 268 7290, rašykite el.p. ;

Linkime visiems gražios šventės!

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos