Sidebar

hist researchKonferencijos data: 2024 m. Gegužės 7 d.

Konferencijos vieta: Vilniaus Universiteto Istorijos fakultetas, Universiteto g. 7, Vilnius.

Ką  daryti  su  istorija,  kuomet  ją  atrandate?  Kviečiame  ja  pasidalinti  dalyvaujant  studentų mokslinėje konferencijoje.

Į konferenciją pristatyti savo tyrimų kviečiame III-IV kurso bakalauro ir I kurso magistro studijų pakopų studentus, atlikusius ar vis dar atliekančius savo studijų krypties tiriamąjį darbą, kuriame vienas dominuojančių dėmenų – archeologinis, istorinis, atminties arba paveldo tyrimas. Konferencijoje galite skaityti pranešimą tiek jau pilnai atlikto tyrimo pagrindu, tiek pristatydami atskirą tyrimo dalį, taip pat galimas ir grupinis pranešimas, jei tyrimą atliko daugiau nei vienas asmuo. Konferencijos tikslas – didinti jaunųjų tyrėjų įsitraukimą į mokslinius tyrimus dar studijų metais, skatinti jaunųjų tyrėjų tarpusavio bendradarbiavimą, akademinio dialogo mezgimą ir studijų tarpdiscipliniškumo reikšmės pristatymą.

Kodėl verta dalyvauti?

  • Gausite galimybę tiek pristatyti savo tyrimą plačiai auditorijai, tiek sulauksite naudingų komentarų bei klausimų iš Jūsų tiriamos srities specialistų.

  • Aktyvus   dalyvavimas   studentų   mokslinėse   veiklose   palankiai   vertinamas   skiriant skatinamąsias stipendijas už pasiekimus studijų srityje bei identifikuojamas rengiant ir teikiant mokslinius projektus.

  • Sužinosite, ką ir kaip tiria kiti Jūsų studijų krypčių studentai, galėsite užmegzti tolimesniam moksliniam bendradarbiavimui naudingus akademinius ryšius.

Jūsų siūlomų pranešimų temų bei jų anotacijų (iki 200 žodžių) lauksime iki 2024 m. Kovo 18 d. el. paštu

Konferencijos organizatorius: Vilniaus Universiteto Istorijos fakultetas

Siekdami užtikrinti jums teikiamų paslaugų kokybę, Universiteto tinklalapiuose naudojame slapukus. Tęsdami naršymą jūs sutinkate su Vilniaus universiteto slapukų politika. Daugiau informacijos